top of page

INSCHRIJVEN

Wij fokken met zorg voor het karakter van onze honden en geloven dat een goede socialisatie de sleutel is tot het welzijn van de puppy's. Onze pups groeien op in een liefdevolle huiselijke omgeving, waar ze alle aandacht en zorg krijgen die ze verdienen. We zorgen ervoor dat ze vanaf jonge leeftijd wennen aan mensen, geluiden en andere huisdieren, zodat ze zich ontwikkelen tot evenwichtige, gelukkige honden.

PRIJS

De prijs voor een Duin Doodle is €3.000. Dit is voor een puppy met fokrestrictie, wat inhoudt dat de pup voor de leeftijd van 18 maanden gecastreerd of gesteriliseerd moet worden. Deze maatregel helpt ons om de kwaliteit van het ras te waarborgen en overpopulatie te voorkomen.

AANMELDEN

Als je interesse hebt in een Mini/Kleine Medium Australische Labradoodle, nodigen we je uit om ons een e-mail te sturen met wat informatie over je woon- en werksituatie en eventuele wensen voor een puppy. Als we denken dat je een goede match bent voor onze pups, voegen we je toe aan onze wachtlijst. Je ontvangt regelmatig updates, van de loopsheid van de moederhond tot de dag dat je je nieuwe gezinslid mee naar huis neemt en alles daar tussenin.

bottom of page