top of page
Puppen Indy x Willem.jpg
PhotoRoom_20230705_204907.JPG

INDY x WILLEM

~ 01 / 09 / 2023 ~

Onze Indy is op date geweest met de prachtige en lieve Willem.

 

Er zijn vijf prachtige en gezonde pupjes op de wereld gezet. Twee reutjes en drie teefjes. Indy doet het super goed en is een geboren mama.

 

We nemen jullie graag van week tot week mee!

Week 1

Vrijdag 1 september is onze Indy mama geworden van 5 prachtige pupjes, waarvan 2 reutjes en 3 teefjes. Indy is een geboren mama en doet het super goed!

Week 2

Wij zijn 1 weekje oud vandaag. Mama Indy zorgt ervoor dat we genoeg eten krijgen en houdt ons goed schoon. We komen elke dag genoeg aan en groeien goed. 

Omdat dit Indy haar eerste en meteen haar laatste nestje is, hebben wij gekozen voor een I-nest met natuurlijk een vernoeming naar mama Indy :)

Ives - Ice - Isabella - Indy - Izzy

Week 3

Vandaag zijn we 2 weekjes. We groeien nog goed. Zijn in gewicht verdrievoudigd. Ook zijn de eerste oogjes aan het open gaan. Hoe leuk! 

Week 4

De vierde week gaat voor ons in, want vandaag zijn we 3 weekjes oud! We zijn voor de eerste keer ontwormd en zoals jullie zien, kijken we allemaal de wijde wereld in. Alle oogjes en oortjes zijn dus opengegaan en we hebben inmiddels de eerste blafjes gehoord, of nou ja blafjes.. het leek erop haha! 

Week 5

Wat een goede week hebben wij achter de rug. We hebben voor het eerst vlees en geweekte brokken gegeten en ook zijn we al aan het wennen om te plassen op de puppy trainers.